Aucune latence avec les VSTI mais latence avec le synthe SW table de son GS Mic

  • Première page
  • Page précédente
  • 2
 
  • Signaler un abus
AuteursMessages

becontrol

membre non connecté
7 posts au compteur
7 posts au compteur
Nouvel AFfilié

11 Posté le 23/12/2007 à 01:17:41
Lien direct vers ce postSignaler un abus
Pufff moi j ai les 2 problèmes (dans les 2 sens) 1 latence d'une bonne seconde voir 2 que ce soit en synthé ou en vst !!!
Kelk1 pourrai m'expliquer plusieurs cas de branchement SVP je n'en dors pas la nuit !!!

Un grand merci !

PS : Je débute (mal) dans la m.a.o.

(Xp, Asio, m-audio fast track pro, synthé roland xp 50, cubase sx)

stanlea

membre non connecté
4091 posts au compteur
4091 posts au compteur
Squatteur d'AF

Score contributif : 100

12 Posté le 23/12/2007 à 10:13:55
Lien direct vers ce postSignaler un abus
Ah oui tu m'as envoyé un pm là je n'ai pas le temps, mais je te répondrai ce soir.
Careful with that axe, Eugene ! www.putinputout.com

becontrol

membre non connecté
7 posts au compteur
7 posts au compteur
Nouvel AFfilié

13 Posté le 23/12/2007 à 13:37:40
Lien direct vers ce postSignaler un abus
Cool, merci Stanlea :clin:

inescarrio

membre non connecté
6 posts au compteur
6 posts au compteur
Nouvel AFfilié

14 Posté le 19/06/2011 à 20:52:49
Lien direct vers ce postSignaler un abus
essaie ce reglage dans cubase ou nuendo:

MIDI notes in Cubase are getting recorded to the start of the MIDI clip.

If you are recording MIDI data into Cubase through the Saffire MIDI in port and find that it is all being recorded to the start of the MIDI clip then follow these steps to fix the problem:


1. Update your version of Cubase to the latest version (updates available from www.steinberg.de).

2. Browse to the Cubase SL/SX application folder (usually C:Program FilesSteinbergCubase SL/SX) and locate the folder "MIDI Port Enabler".

3. Open this folder.

4. Pick the file "ignoreportfilter" and move it into the Cubase SL/SX application folder (one directory up).

5. Start Cubase. You will now see 'Focusrite Saffire' and 'Focusrite Saffire [Emulated]' as available MIDI ports.

6. Select 'Device Setup...' from the 'Devices' menu.

7. Go to the 'Default MIDI Ports' page and set 'Focusrite Saffire [Emulated]' as both input and output.

8. Go to the 'All MIDI Inputs' page and make sure 'Focusrite Saffire' is not active and 'Focusrite Saffire [Emulated]' is activated (click on 'Yes' or 'No' in the 'Active' column to change it).

9. Go to the 'DirectMusic' page and check the 'Use System Timestamp' box.

10. Click 'Apply' and then 'OK' to exit Device Setup.
Revenir en haut de la page
  • Première page
  • Page précédente
  • Page : 1
  • 2