Ви намагаєтесь зупинитися, а не можете? Незважаючи на всю вашу добру волю, обіцянки, які ви зробили, це неминуче, ви знову поринете ?! ...
Це тому, що ви не встигли SA-CRA-LI-SER останню сигарету; вам подобається чи ні, це обов'язково зробити ЦЕ остання сигарета останньою сигаретою у вашому житті ... повірте моєму досвіду ...
Це було кілька місяців тому.
Я прийняв рішення, але мені було обов'язково оцінка . Тож ні один, ні два, я не збираюся підніматися на перші риштування, аж до його вершини.
Приїхавши туди, я буквально дивлюсь на Прип'ять PRYPYAT і включаю сигарету. Пробачте, моя остання сигарета, та, яку я обрав як остаточний момент залежності від сигарет усього свого існування .
Я малюю таф; два таффи ... три тафи ..... і мерехтіння майже мстиве, я врівноважую цю цигарету з лайно, клянусь, що у неї не буде останнього слова стосовно моєї залежності від тютюну.
Там я відчуваю по-справжньому урочистий момент індивідуальної поваги та особистого виконання: У цей момент Я-АМ-ТРЕН-О-ВАЙНКР-ЛЕ-ТАБАК! ...
Je dessine du taff; deux tufs ... trois tufs ..... et le chatoyant est presque vengeur, je balance cette cigarette avec de la merde, je jure que je n'aurai pas le dernier mot sur ma dépendance au tabac.